Шанън О'Конъл към Ебани Бриджис: Дебела п*тка (ВИДЕО)

преди 5 months 78

Битката между Ебани Бриджис и Шанън О'Конъл за шампионската титла в лека категория на IBF по всичко личи ще бъде една от най-жестоките от доста време насам, след като двете си размениха куп обиди до момента. Най-тежката обаче дойде днес от лагера на претендентката.

Глупости! Тя е дебела п*тка! Няма шанс да е 55 кг. тази сутрин“, каза пред микрофона на Matchroom Boxing 39-годишната О'Конъл.

This is disgusting - body shaming! Shannon O’Connell thinks she has morals … this says otherwise. What a bad example to set the younger generation! pic.twitter.com/kYB7ydIqJa

— Women’s Fight News (@WomensFightNew1) December 8, 2022

На двете им предстои кантар на 9 декември, когато трябва да се поберат в теговия диапазон от 57,2 - 61,2 кг., за да отговорят на изискванията за категорията си. В противен случай мачът може да бъде отменен, а титлата да бъде отнета от ръцете на Бриджис, стига именно нейното тегло да не е подходящо.

Самата шампионка не пожела да влезе в риториката на съперничката си, а само написа няколко публикации в Twitter, с които заяви, че утре ще стане ясно дали е в категория и също така призова феновете ѝ в Лийдс за мобилизация зад „развратната стриптизьорка“, както по-рано бе определена отново от О'Конъл.

She’ll see how fat I am tomorrow at weigh ins ☺️🫶🏼 https://t.co/ezFvP6iuLr

— Blonde Bomber 🥊💁🏼‍♀️ (@EbanieBridges) December 8, 2022

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Към статията