Станислав Балабанов: Радостин Василев е предател веднъж - предател за цял живот

преди 2 days 7

09:50 | 26 май 2023 | Редактор : Лилия Чалева 2 231 Снимка: БТА

"Радостин Василев е предател веднъж - предател за цял живот. Това е проблем на "Продължаваме промяната". Заради такива като Радостин Василев те елиминираха качествени експерти и личности, които вече не са част от тяхната политическа формация", заяви в кулоарите на парламента Станислава Балабанов от "Има такъв народ".

Според Балабанов това, което Кирил Петков говори е под формата на обикновени лъжи.

"Това е нечистоплътен акт от страна на Радостин Василев, който е използвал за негови собствени цели. Губим време на обществото с поредните глупости, които ще наблюдаваме в публичното пространство", допълни Станислав Балабанов.

Пресконференцията на депутата от ПП-ДБ Радостин Василев е обявена за днес в 11 часа. Това предизвика бурна реакция и един от лидерите на ПП-ДБ Кирил Петков заяви, че политици от ПП-ДБ са били записвани по време на работни срещи от депутата от коалицията Радостин Василев като зад това стоят службите, "дълбоката държава", с цел провал на бъдещо правителство. Според ПП-ДБ Радостин Василев щял да пусне изфабрикувани записи.

Радостин Василев беше депутат от "Има такъв народ", но се отцепи от тях. По-рано вчера той публикува пост, в който обявява, че не е съгласен с решението за общо правителство. В края на април му беше поискан и имунитетът за това, че е заплашвал депутатката Христинка Иванова да напусне групата на Слави Трифонов и да се присъедини към отцепниците.

Към статията