Нападател на ЦСКА е аут до края на сезона

преди 2 days 12

Нападателят на ЦСКА Браян Морено e аут до края на сезона. Колумбиецът получи контузия в областта на коляното през първото полувреме на домакинството на Лудогорец в края на април.

Тогава той настоя да остане на терена и бе заменен чак в средата на втората част. Състоянието му се е влошило впоследствие и оттогава Морено не се е появявал на терена. В момента Морено дори носи специална шина на коляното си. Той със сигурност няма да се възстанови за някой от оставащите три мача до края на кампанията, които са домакинство на Локомотив Пловдив в утрешния 27 май (събота), домакинство на ЦСКА 1948 на 3 юни (събота) и дербито с Левски на 7 юни (сряда).

Аут до края на кампанията в състава на ЦСКА е и Брадли де Нойер. Нидерландецът се контузи при домакинството на неутрален терен срещу Черно море в Пазарджик, като впоследствие стана ясно, че е скъсал връзки и ще се наложи да бъде опериран в Испания. Неговото възстановяване ще отнеме минимум 6 месеца, което на практика го вади от игра до края на календарната година.

Към статията