Ивайло Чочев: Време е да спечелим нещо

преди 3 months 70

Звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев даде интервю за официалния сайт на червените, в което коментира скорошната победа на отбора над Ботев (Враца) с 5:2 в петия кръг на efbet Лига. 29-годишният полузащитник изнесе истински спектакъл в мача като вкара четири гола.

„Най-радостното е, че успяхме да вземем три точки и да продължим позитивната серия. Наистина за мен беше един специален мач, в който вкарах четири гола, за което искам да благодаря на целия отбор, защото без тяхната подкрепа нямаше да вкарам тези голове”, скромно заяви ветеранът.

 „Може би голът, който вкарах от корнер, защото аз обичам да вкарвам с глава и обичам да вкарвам от статични положения, може би този гол ме направи най-щастлив, а и той беше за първия ми хеттрик. Аз съм казвал и преди, че моята работа не е да вкарвам голове, моята задача на терена е съвсем различна, но е хубаво, когато вкарвам голове. Тренирам такива положения и е радващо, че излизам концентриран на мачовете и когато ми дойде подобна ситуация, съумявам да вкарам”, добави националът.

„Радващо е, че той ходи на доста мачове. Така ще придобие по-добра представа за българския футбол и българските футболисти. Мисля, че във всички отбори има добри млади футболисти, които така могат да получат шанс и да са бъдещето на националния отбор. Виждаме и в нашия отбор има млади момчета, които показват много добри игри и се надяваме да бъдат извикани”, коментира присътвието на старши треньора на българския национален отбор Младен Кръстаич.

Накрая Чочев обясни какви са разликите между представянето на отбора тази година и миналата.

„Разбира се, че има разлики. Ако не се лъжа миналата година след шест кръга имахме една точка, а сега сме горе в класирането, разликите са очевидни. Отборът играе добре, вкарва голове и не допускаме много, мисля че е време нашия клуб да спечели нещо.”

Към статията